Since 2015 until now, Having 2.3k Customers, Over 3.8k Successfully Submitted

Perkhidmatan Permohonan DBKL Lesen Papan Tanda

Objektif Dewan Bandaraya Kuala Lumpur(DBKL) adalah untuk memastikan dan mempercepatkan pelaksanaan pencapaian status bandar raya bertaraf dunia yang unggul dan cemerlang. Fungsi DBKL seperti memberi perkhidmatan pembersihan dan pelupusan sampah, membina dan menyelenggara sistem perparitan dan sungai, membina dan mengurus perumahan awam dan seterusnya.

Papan tanda yang bagus adalah cara yang mudah dan berkesan untuk menarik dan berkomunikasi dengan pelanggan anda. Papan tanda membantu pelanggan anda untuk menavigasi kedai anda tanpa perlu bertanya kepada staf jualan. Bagaimanapun, anda perlu memohon lesen untuk papan tanda sebelum memasangnya untuk perniagaan anda.

Kini kami menawarkan pelbagai perkhidmatan aplikasi untuk anda seperti: Lesen Perniagaan, Lesen Premis Perniagaan, Lesen Papan Tanda, Permit Papan Tanda, dan Kelulusan Pelan Bangunan Pengubahsuaian. Sila hubung dengan kami jika anda ingin mendapat maklumat yang lebih lanjut.


DBKL Perkhidmatan Runner, DBKL Pelari Lesen, DBKL Perkhidmatan Aplikasi Lesen, DBKL Syarikat Pelesenan, DBKL Ejen Pelesenan, DBKL Agensi Lesen, DBKL Perkhidmatan Penyerahan Lesen, DBKL Memohon Perkhidmatan Lesen,